nosmisek Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Witam miałem wypadek pare dni temu samochód kwalifikuję sie do złomowaniamam wykupioną polise AC w COMPENSIEdrugą rate miałem wpłacic do końca lipca niestety jej nie wpłaciłemczy mam jakies szanse na odszkodowanie ??? bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmiana99 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 umowa zawarta z ubezpieczalnia jest zawarta na rok. musisz dokladnie ja przeczytac i uregulowac skladke ale z ubezpieczenien nie powinno byc problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruz Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 zgadza się. Natychmiast ureguluj brakującą składkę wraz z odsetkami i wyślij pismo że już z Twojej strony jest wszystko ok. Zmienił się w KC, więc ta kwestia została uregulowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi