Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Axa co sądzicie ?

Gość Guest
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

co sądzicie o ubezpieczeniach w Axie ?

słyszałem ,że np w OWU AUTOCASCO są ciekawe wyłączenia odpowiedzialności ?

no i najważniejsze jak z likwidacją szkód ?

Pozdro

No nie tylko internetowy bo telefonicznie też można zamówić sądze że więkoszść firm za niedługo w ten sposób będzie sprzedawać polisy m.in. dlatego że nie trzeba dzielić się prowizją z agentami. Ja jestem szczególnie zaintersowany jak sprawnie będą wypłacać odszkodowania (moze ktoś już mial tą wątpliwą przyjemność ?) a jako ciekawostke moge podać że nasza "AXA" to tak naprawde Avenssur S.A. Oddział w Polsce. Firma w dokumentach ubezpieczeniowych kaze sie nazywac Axa ale tak naprawde całą odpowiedzialnośc cywilną za wszelkie zobowiązania w Polsce ponosi Avenssur s.a.

Pozdro

no co Ty!

co to za twór Avenssur SA? pewnie pani Ewa ze Zbyszkiem przed komputerami wysyła plik dokumentów jak klient zadzwoni. im tylko trzeba dobrych konsultantów telefonicnzych (z dobrym głosem mam namyśłi- jak w 0700;P )

ale fakt, ma to rację bytu, wszak internet przyciąga coraz większe rzesze "userów"

• 1 miesiąc temu...
Masz rację nawet najwięksi na polskim rynku czyli PZU,Allianz,Warta zaczynają w ten sposób taniej i szybciej - wychodzą pewnie z założenia że szybciej ale czy lepiej - Ja jestem przeciw temu ponieważ zawsze możesz się pomylic zawierając polise np. AC przez apolikację internetową i może później być odmowa - jeżeli dojdzie do likwidacji jakiekolwiek szkody. Na razie nie ubezpieczę tak samochodu. Wolę spotkać się z agentem i niech przy mnie wszystko wypisuje - od tego jest i z tego ma prowizję

michal wrote:
no co Ty!
co to za twór Avenssur SA? pewnie pani Ewa ze Zbyszkiem przed komputerami wysyła plik dokumentów jak klient zadzwoni. im tylko trzeba dobrych konsultantów telefonicnzych (z dobrym głosem mam namyśłi- jak w 0700;P )
ale fakt, ma to rację bytu, wszak internet przyciąga coraz większe rzesze "userów"
Wiesz co Sam pracuje na infolinii w T.U i zapewniam Cię że mussi być sztab ludzi żeby to działało - wiesz to jest specyficzna praca - duuuużą wiedzę musisz mieć żeby wogóle rozmawiac z klientem na temat jego sprawy - i biegle znać przepisy.

Lugool wrote:
michal wrote:
no co Ty!
Wiesz co Sam pracuje na infolinii w T.U i zapewniam Cię że mussi być sztab ludzi żeby to działało - wiesz to jest specyficzna praca - duuuużą wiedzę musisz mieć żeby wogóle rozmawiac z klientem na temat jego sprawy - i biegle znać przepisy.
To mówisz, że gdzie pracujesz?;) chcesz o tym opowiedzieć?;)
pozdrawiam

• 8 miesięcy temu...

co sądzicie o firmie axa w ramach załatwiana odszkodowań powypadkowych??

czy warto skorzystać z ich usług??

jakie są korzyści??

Prosze o odpowiedz na "krzysiekolmonty@02.pl"