co sądzicie o ubezpieczeniach w Axie ?
słyszałem ,że np w OWU AUTOCASCO są ciekawe wyłączenia odpowiedzialności ?
no i najważniejsze jak z likwidacją szkód ?
Pozdro
Założył Guest, 22 maja 2007 · 560 wyświetleń
co sądzicie o ubezpieczeniach w Axie ?
słyszałem ,że np w OWU AUTOCASCO są ciekawe wyłączenia odpowiedzialności ?
no i najważniejsze jak z likwidacją szkód ?
Pozdro
Witam,
spora firma, nastawiona na marketing internetowy - coś nowego, sądzę, że mają szanse zająć swoje miejsce na polskim rynku, pewnie kosztem pzu;P
No nie tylko internetowy bo telefonicznie też można zamówić sądze że więkoszść firm za niedługo w ten sposób będzie sprzedawać polisy m.in. dlatego że nie trzeba dzielić się prowizją z agentami. Ja jestem szczególnie zaintersowany jak sprawnie będą wypłacać odszkodowania (moze ktoś już mial tą wątpliwą przyjemność ?) a jako ciekawostke moge podać że nasza "AXA" to tak naprawde Avenssur S.A. Oddział w Polsce. Firma w dokumentach ubezpieczeniowych kaze sie nazywac Axa ale tak naprawde całą odpowiedzialnośc cywilną za wszelkie zobowiązania w Polsce ponosi Avenssur s.a.
Pozdro
no co Ty!
co to za twór Avenssur SA? pewnie pani Ewa ze Zbyszkiem przed komputerami wysyła plik dokumentów jak klient zadzwoni. im tylko trzeba dobrych konsultantów telefonicnzych (z dobrym głosem mam namyśłi- jak w 0700;P )
ale fakt, ma to rację bytu, wszak internet przyciąga coraz większe rzesze "userów"
michal napisał(a):
no co Ty!
co to za twór Avenssur SA? pewnie pani Ewa ze Zbyszkiem przed komputerami wysyła plik dokumentów jak klient zadzwoni. im tylko trzeba dobrych konsultantów telefonicnzych (z dobrym głosem mam namyśłi- jak w 0700;P )
ale fakt, ma to rację bytu, wszak internet przyciąga coraz większe rzesze "userów"
Lugool napisał(a):
Wiesz co Sam pracuje na infolinii w T.U i zapewniam Cię że mussi być sztab ludzi żeby to działało - wiesz to jest specyficzna praca - duuuużą wiedzę musisz mieć żeby wogóle rozmawiac z klientem na temat jego sprawy - i biegle znać przepisy.michal napisał(a):
no co Ty!
co sądzicie o firmie axa w ramach załatwiana odszkodowań powypadkowych??
czy warto skorzystać z ich usług??
jakie są korzyści??
Prosze o odpowiedz na "jesienny-wiatr11"