alfa35 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Wszystkie formalności papierkowe mój ubezpieczyciel Warta załatwił, ale są jakies ociagania dotyczące funduszu gwarancyjnego gosć prowadzący moją sprawe z Warty powiedział mi że są na etapie niby szukania przez fundusz czy rzeczywiście sprawca kolizji niemiał OC.Troszkę sie to ciagnie czasowo.Co w takim przypadku robic.Auto uznano za szkodę całkowitą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odszkodowanie Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 jeżeli sprawca nie miał OC nic, straconego, można zgłosić do UFG. A sprawca wypadku dostanie karę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo32 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 na szukanie maja 3 miesiace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwona19780506interia.eu Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 MIAŁAM 3MIESIĄCE TEMU KOLIZJE DROGOWOM SPRAWCA Z MIEJSCA WYPADKU ZBIEG POLICJA KARZE NAM CZEKAC ZECZOWNAWCY NIEBYŁO AUTO RDZEWNIEJE . CO ROBIĆ MIAŁEM TYLKO UBEZPIECZENIE "OC" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi