agaaaa20 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 podczas pracy stłukłem sobie dość znacznie palec. z tego tytułu z pewnością należy mi sie odszkodowanie. mam jednak jeden problem a mianowicie gdzies zgubilem przeswietlenie. bardzo prosze o pomoc.1) czy to prześwietlenie jest konieczne?2) czy ośrodek zdrowia może mieć kopię tego prześwietlenia?Gdzie sie zwrócić o pomoc?Proszę o szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewania Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 agaaaa20 wrote:podczas pracy stłukłem sobie dość znacznie palec. z tego tytułu z pewnością należy mi sie odszkodowanie.Nie ma pewnosci. Oceni to learz ZUS. Czy byla przez pracodawce sporzadzona dokumentacja zwiazana z wypadkiem? Czy wypadek zostal uznany za wypadek przy pracy? Czy zlozone zostaly dokuemnty (wraz z Twoim wnioskiem) o jednorazowe odszkodowanie do ZUS?Czy jednak mowisz o odszkodowaniu z Towarzystwa Ubezpieczeniowego?Quote:mam jednak jeden problem a mianowicie gdzies zgubilem przeswietlenie. bardzo prosze o pomoc.1) czy to prześwietlenie jest konieczne?Zalezy, czego zazyczy sobie lekarz orzecznik. Przewaznie jednak chce widziec wynik przeswietlenia. Jesli nie masz samego zdjecia, to moze masz chociaz jego opis zrobiony przez radiologa??Quote:2) czy ośrodek zdrowia może mieć kopię tego prześwietlenia?Nic mi nie wiadomo o tym, zeby zdjecia wyk. w dwoch egz.Quote:Gdzie sie zwrócić o pomoc?Spytaj tam, gdzie bylo robione zdjecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi