Jump to content
Forum Odszkodowania

dziura finansowa

Gerda
 Share

Recommended Posts

Tak to nazwałam,dziura finansowa,ponieważ w nią wpadłam.

22.04.07 na mojej działce zobaczyłam zwisające lampki choinkowe,podbiegłam aby je zdjąć i uderzyłam z całej siły z prawej strony w kołek podpierający stare drzewo.

Złamałam kośc podudzia z przemieszczeniem.

Operacja,potem gips do 4.06.07 jestem unieruchomiona,aż się boję pomyśleć co dalej.

Moja sytuacja jest nieciekawa,otóż byłam dyr.handlowym w jednym z wydawnictw,zwolniłam się pod koniec stycznie ponieważ w firmie w której kiedyś pracowałam chcieli abym wróciła.

Wróciłam jednak zatrudniona jako firma firma ponieważ prowadzę działalność.oCzywiście okazało się.że Zus płacony był tylko zdrowotne a nie chorobowe,tu wpadka,i co nie mam nic poza 2 filarem,bo nie spodziewałam się,ze mogę mieć jakiś problem ze zdrowiem i zostałam bez srodków.TJ dziura finansowa i nie ważne ,ze przez ponad 30 lat płaciłam Zus od dochodów,i to całkiem nie mały,dziś nie mam nic i L4 nie płatne a co dalej,oczywiście jakoś pracuję w domu ale nie wiem co dalej.

POzdrawiam

Gerda Mielcarz

Witam,

sprawa rzeczywiście nieciekawa, radziłbym się ubezpieczyć na przyszłość:( i najlepiej przed wypadkiem....

jeżeli nie ma Pani dodatkowego ubezpieczenia, ciężko będzie cokolwiek wskórać,

pozdrawiam