Brutus6 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 W dniu 30.10.2008 uległem wypadkowi w pracy w Finlandii gdzie otrzymałem zwolnienie lekarskie do dnia 14.11.2008.W dniu 08.11.2008 odesłano mnie do kraju na dalsze leczenie.I tutaj zaczynają sie schody - następne zwolnienia lekarskie miałem z kraju a leczenie zakończyłem 12.12.2008.Co do wypłaty za zwolnienia z kraju nie mam żadnych pretensji ale za zwolnienie Finlandii nie otrzymałem pełnej kwoty i tutaj mam pytanie co zrobić aby odzyskać swoje dość spore pieniądze wiedząc o tym że pracodawca pobierał cały czas mego pobytu na zwolnieniu od firmy z Finlandii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dardanele Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 musisz zapytać prawnika z tego kraju, ja nie znam ustawodawstwa fińskiego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi