Paweł1661348179 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Moje pytanie dotyczy tego ze w dniu kiedy skladalem wniosek o swidczenie rehabilitacyjnego nie mialem protokolu powypadkowego stwuierdzajacego ze jest to wypadek przy pracy.Teraz dostałem decyzje ze jest platne te swidczenie 90%przez 3 miesiace a dalej 75%/Moje pytanie brzmi czy slusznie mysle ze wypadek przy pracy jest platny 100%?Właśnie chce sie odwołac aby uznali mi to jako wypadek przy pracy.Obecnie mam ten protokol i nic nie jest z winy mojej był to wypadek nagły nie z winy pracownika.Własnie chce sie odwołać od decyzji .Czy słusznie robie walczac o swoje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behapowka Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Świadczenie rehabilitacyjne, ktore jest następstwem wypadku przy pracy jest płatne w wysokosci 100%.Mysle, że powinieneś sie odwołać zalaczajac do odwolania protokół powypadkowy. Na decyzji o przyznaniu świadczenia rehabilitacyjnegopowinno być pouczenie do kogo i w jakim terminie należy się odwołać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 tak wiec postapie pojde do zusu zlozyc wyjasnienie dziekuje za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi