pytanie o dokumentacje
Założył ewah2o, 25 maja 2007 · 347 wyświetleń
witam,
PZU słynie z gościnności:/
kosztorys powinna Pani otrzymać obowiązkowo, takie są przepisy! radziłbym skorzystać z moich usług;) (priv)
a i należy się też odszkodowanie za obrażenia fizyczne, utracone dochody, prosimy o więcej informacji na forum
a więc, psiak w tym wszystkim nie jest (aż tak) ważny...
co do biegłego sądowego! po co tak szybko, Ewa! trzbea było czekać na ich odpowiedź, ja wiem że to czas, ale jeżeli samochód jest zniszcozny do żyletki, jak to piszesz, to i tak musisz kupić nowy. Wyceny niezależnej się nie pokazuje! pamiętaj na przyszłość. Najpierw niech Ci PZU swoją pokaże, a nie Ty im gotowca dostqrczasz! Ech te kobiety....
Podaj kwoty z wyceny, rzeczywiśie masz szkodę całkowitą? koszty naprawy są wyższe od wyceny samochodu z przed wypadku?
i dalej...
co do szkód osobowych
sprawę też się zajmij, bo kręgosłup to nie przelewki! teraz pobolewa, a za 3 lata(po przedawnieniu będziesz jeździć na wózku*nieżyczę*. Zdobądź dokumentację medyczną, a syn- pisał maturę w kołnierzu!! toż to stres dla niego jak cholera! nie dość że decydująca rozgrywka naukowa, egzaminy wstępne na studia to jeszcze problem zdrowotny! zabierz się za to ewa bo to będzie troszkę pieniążków, to samo ojciec...ma obrażenia?
a co do psa i wyjazdów - to też jest ważna okoliczność dot. odszkodowania
masz podstawę aby solidnie ugryźć PZU w dupsko , ja bym z tym nie zwlekał!
pozdr