ooOJaJagodkaOoo Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 13. 11. 2008 r przezylam wypadek samochodowy - uczestniczylam w nim jako pasarzer w aucie. Wypadek wydarzyl sie za granica - Holandia- wracalam z kolega z pracy wypadlismy z drogi i dachowalismy... mam polamana noge stluczone rzebra. Nie moge zjechac do Polski bo zaczelam tu leczenie na szczescie ja jestem tu legalnie mam kontrakt i ubezpieczenie - kolega z pracy nie......Nie wiem co dalej robic jak domagac sie roszczen powypadkowych kierowca wiem ze ma ubezpieczenie NNW w Alianz ... jakich dokumentow potrzebuje??? gdzie sie udac???teraz nie jestem w stanie pracowac automatycznie nie mam dochodow, czy moge w polsce kierowcy zalozyc sprawe cywilna o zadoscuczynienie za poniesione straty????Piszcie prosze bo jestem bezradna ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 http://www.odzyskaj.info/viewtopic.php?id=2352 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi