WARTAnicNIEwarta Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 WitamPosiadam pełne ubezpieczenie AC + OC w WARCIE.Miałam stłuczkę i zgłosiłam szkodę z AC.Samochód został naprawiony w ASO Mercedesa, po ogledzinach likwidatora WARTY.2 tygodnie po naprawie WARTA przysłała mi list w którym każe mi dopłacić do naprawy 10 tyś pln, podczas gdy serwis wystawił fakturę na 21 tyś pln.Samochód jest z rocznika 2007 więc amortyzacja nie moze być tak wysoka.Ponadto jest własnoscią Europejskiego Funduszu Leasingowego więc dokonanie naprawy w nieautoryzowanym serwisie mogłoby skutkować sprzeciwem właściciela pojazdu ( EFL - u )Wybrałam na szczęście rozliczenie bezgotówkowe, a teraz piszę pozew sądowy przeciw WARCIE. Czy ktoś z Państwa miał podobny problem ? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iutl Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Podstawowe pytanie co to za AC było czy nie czasem z udziałem własnym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi