angell Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Tak wiec 5 lat temu ugryzl mnie pies. Na policzku i troche wyżej mam blizny (na pogotowiu mialam zakładaną jedna szew). I chciałam sie zapytać czy możliwe jest żebym dostała odszkodowanie pomimo że wypadek miał miejse tak dawno temu. Nie wiem jak to się stało że wogóle nie dostałąm pieniędzy chociaz rodzice złożyli wniosek (ta kartke z opisem zdarzenie itd). Mama dziewczyny której ugryzl mnie pies powiedziała ze załatwi to odszkodowanie bo pracuje w tej placowce... Do tej pory sprawa jest cicho... a ja bym chciala pieniadze... tak wiec moge sie jeszcze raz starac o odszkodowanie.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 jeżeli sprawa nie zakończyła się wyrokiem karnym, niestety nie uzyskasz odszkodowania - zasżło juz przedawnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi