IMinside Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Jestem studentką i mieszkałam do tej pory w akademiku w którym miało miejsce zaczadzenie. Położyliśmy sie spac a rano kto miał siłe i udało mu sie wstać z łózka odrazu mdlał. Ja jako jedna z 12 osób trafiłam na dobe do szpitala i stwierdzono u mnie zatrucie tlenkiem węgla lekkiego stopnia. Czy w związku z tym mogę starac sie o odszkodowanie? jestem ubezpieczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 oczywiście że możesz starać się o zadośćuczynienie od właściciela budynku, bo to na jego barkach spoczywa odpowiedzialność utrzymania go w dobrym stanie i zapewnienie bezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi