Agunia687 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Witam.W niedzielę 16.11.2008 na prostym odcinku drogi powiatowej wprost pod koła mojego auta wybiegły 2 łosie.Niestety jeden z nich wpadł na moje auto,które zostało zniszczone.Na miejscu zdarzenia była policja i karetka pogotowia gdyż jechałam z dzieckiem.Na szczęście skończyło się na stłuczeniach i zadrapaniach.Droga jest nie oznakowana.Nie mam AC.Do kogo zwrócić się o zwrot kosztów naprawy.Proszę pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 witaj, wątki ze zwierzyną są w trakcie, poczytaj tutaj, radzę z dystansem podejść do wypowiedzi Pablo:) :http://www.odzyskaj.info/viewtopic.php?id=2353 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agunia687 Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Dziękuję bardzo za odpowiedż.Policja radziła mi złożyć odpowiednie dokumenty do Powiatowego Zarządu Dróg gdyż droga nie jest oznaczona a nadleśnictwo teraz gdy łosie są pod całoroczną ochroną za nie nie odpowiada.Spróbuje pójść w tym kierunku.Przyznam jednak, że po tych wszystkich artykułach, które przeczytałam pozostało mi niewiele nadziei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi