efta Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 w kwietniu miałam wypadek w pracy .ostrym narzedziem przeciełam sciegno na lewej rece dokładnie na kciuku.dostałam odszkodowanie z pzu .a we wrzesniu ponownie miałam wypadek w pracy gdzie równiez ostrym narzedziem przeciełam tez tego samego palca lekarz ponownie stwierdził 3%. wiec pzu odjeło od tamtego wypadku {chodzi mi o procenty}ten wypadek i w decyzji wyszło ze dostałamo% czy to normalne.prosze o odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 najlepiej jednak odwołaj się od tej decyzji. Oczywiście jeżeli miał miejsce wcześniej uraz dokładnie tej samej części ciała, kości, ścięgna, czegokolwiek i uraz pozostawił uszczerbek to mogą oni odjąć ten uszczerbek od tego nowego. Jednak żeby pozostało 0% jak widać że jest gorzej - śmieszne. Pisz odwołanie. a z zus starałaś się o odszkodowanie? Jeżeli wypadek miał miejsce w pracy to możesz śmiało się starać. Pytaj Ewani o to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi