kicia85 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Witam, 8 listopada skręciłam kostkę. Założono mi szynę gipsową - najpierw na 2 tygodnie.Specjalista zalecił usztywnienie nogi na jeszcze jeden tydzień i dopiero mam udać się na rehabilitację.Lekarz zasugerował również zakup stabilizatora, ale nie dał żadnej recepty (zlecenia).Czy ubezpieczyciel zwróci mi koszty zakupu stabilizatora? Dodam tylko, że posiadam ubezpieczenie NNW w PZU SA i jest to ubezpiecenie jakie oferowano nam na uczelni (jestem studentką). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 jeżeli ubezpieczenie NW przewiduje zwrot kosztów leczenia, to Ci wypłaci, jak nie to nie;)najlepiej poczytaj podobne wątki na tym forum, te tematy były maglowane wielokrotnie.Poczytaj warunki umowy, powinnaś je dostać od agenciaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blabus Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 TU płacą raczej za zakup środków rehabilitacyjnych zapisanych przez lekarza, ale jak pisał Michal wszystko zależy od treści OWU, z którymi się zapoznałaś przy zawieraniu umowy ubezpieczenia (a przynajmniej ten fakt podpisałaś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi