mirekdenisz Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 MIAŁEM WYPADEK SAMOCHODOWY,ZOSTAŁEM UDERZONY W TYŁ SAMOCHODU,MOJE OBRAŻENIA TO BÓL- KLATKI PIERSIOWEJ,KREGOSŁUPA, KARKU,REKI SA TEZ ZAWROTY GŁOWY,JESTEM W TRAKCIE LECZENIA.ILE IDZIE UZYSKAC ODSZKODOWANIA ZA MOJE OBRAŻENIA????CZY JEST TO WARTE WALCZYC Z UBEZPIECZALNIA????? POMOCY ????PISZCIE???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Campter.pl Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Warto podjąć sprawę, gdyż z pewnością należy się Panu zadośćuczynienie za krzywdę. Wysokość zadośćuczynienia zależy od tego gdzie się Pan leczył, jakie były skutki zdrowotne wypadku itp. Udzielenie odpowiedzi na Pana pytanie wymaga jednak zapoznania się z dokumentami. Proszę jednak nie odpuszczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haszka50 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 nie odpuszczac mozna dostac dosc duzo zalezy to od leczenia powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi