bisss Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 No właśnie czy naprawdę takie tanie jest to oc w mbanku ? jakie macie opinie i doświadczenia związane z tą firmą ? kto wogóle stoi za tym ubezpieczeniem bo jak czytam na necie to benefia firmuje te oc mBanku ? Podobno mieli promocje ze dają gwarancje najniższej ceny ale znajomy kupil i sie okazalo ze o 200 zł drożej niż u konkurenta ... mhmm... no i jak jest z obsługą wszystko się załatwia na tej mlini ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwakwa Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 mbank ? ubezpieczenia? kolejna agencja, a ja nie słyszałem żeby Benefia, która oferuje swoje ubezpieczenia przez mBank, w tym OC, AC, ładnie likwidowała szkody. ale to tylko słyszałem i nie przekonałem się na własnej skórze:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniek Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Jeszcze nigdy w mBanku nie wyszło mi taniej niż tutaj:tiny.pl/3m1k Ale z pewnością zależy to samochodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usmieszka Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 mbank kojarzy nam się już z nieco innymi usługami.. jak ktoś ich wypróbuje miło by było jak podzieli się swoimi spostrzeżeniami na temat Porównywarki kredytów .. No cóż, każdy chce zarobić na nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
stokrotka12 Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Mam ubezpieczenie w mbanku, jestem póki co zadowolona.Jest w tej chwili promocja , twierdzą za są najtańsi na rynku.Aby uzyskać dodatkową zniżkę warto podać numery osoby z polecenia.Korzyść działa w dwie strony.Jeśli chcesz możesz wpisać ten numer. 02 3393 6278. pozdrawiam i dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usmieszka Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 I to jest takie samo ubezpieczenie jak w innych firmach? A wiesz może coś jak traktowani są świeży kierowcy.. ? Podobno będę dostawała zwyżki jak kupię samochód Link to comment Share on other sites More sharing options...
ubezpieczenia_oc Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Są firmy co nie patrzą na to ile masz prawo jazdy tylko ile masz lat a co za tym idzie wiek 24 to minimum żeby nie płacić wzwyżki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now