kangaw Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam. w Sierpniu byłem poszkodowanym w wypadku! policja,straż,karetka była na miejscu zdarzenia! w wyniku wypadku dostałem ogólnych potłuczeń(zbite kolana palec od nagi) zastoowane leczenie antybiotykiem i maści no i 2 tygodnie byłem uziemiony - L4.W listopadzie trafiłem do szpitala z bólami żałądka- okazało się po badaniach iż w oklolicach odzwiernika żałądka mam ciało obce(igła). ale nie jestem wstanie udowodnić żę ciało obce znalazło sie wskutek wypadku; Jestem po operacji i czeka mnie rehabilitacja 2 miesiące na L4(według zalecń) na jakie odszkodowanie moge liczyć z oc sprawcy(warta) a na jakie z nw mojej polisy(pzu)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Witaj:)jeżeli sprawca został uznany winnym spowodowania wypadku możesz starać się o odszkodowanie. poczytaj inne wątki tego typu: http://www.odzyskaj.info/viewtopic.php?id=1979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi