Jakie kwoty wchodzą w grę jako zadośćuczunienie
Założył joren, 2 grudnia 2008 · 298 wyświetleń
Ok generalnie ja lezalem w szpitalu na SZASERÓW w Warszawie tomografie calego ciala mialem zrobiona
Generalnie mam zle zlozona reke V i IV kosc sródrecza prawego bardzo boli ta reka a generalnie wypadek mialem 09-10.05.08 wiec na zmiane pogody bol jest oraz bardzo szybko sie mecze i czesto w nocy budze sie z brakiem oddechu( poprostu jest tak jakbym sie dusil)😠(generalnie historii choroby bylo ok 80-90 stron)
firma ubiega sie o 150tys zl z PZU bo samochód sprawcy wypadku byl tam ubezpieczony ile dostanie odszkodowania to sam niewiem generalnie co moge polecic to zbierac rachunki za leki ,za paliwo ,za wszystkie urzadzenia do rechabilitacji i poproscic od pracodawcy o pismo ze przez taki okres jak byl pan na zwolnieniu stracil pan dochody itp
Generalnie ja musialem wypelniac druk w szpitalu na szaserów i oczysicie placic za xero od strony:) jest to niezmiernie potrzebne zeby uzyskac odszkodowanie ( w histori choroby beda wszystkie badania opis z kazdego dnia ( z dnia min 2-3 notatki) napewno byl pan sprawdzany w momecie przyjmowania do szpitala wypowiadal sie lekarz ortopeda okulista laryngolog itp .Ja tak mialem:) generalnie tam powinno byc wszystko nawet opis z pana operacji....dodam tez ze nawet takie ,,pierdoly,, jak skierowanie do szpitala przez lekarza z R-ki...
CO do rachunków to jak najwiecej faktury na imie i nazwisko