Marcin_123 Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Witam mam pytanie poniewaz miesiac temu mialem stluczke sprawca napisal oswiadczenie o jego winie. Po zalatwieniu sprawy w ubezpieczalni zostalo mi juz tylko czekac na wyplate jak sądzilem calej sumy(1400zl) jaka powiedzial mi pracownik PZU, ktory robil wycene.Pare dni temu wplacono mi na konto polowe tej sumy i przyszedl polecony z zawiadomieniem o wyplacie. Pisze w nim, ze przyznano mi odszkodowanie z tytulu szkody w pojezdzie marki... w ogolnej kwocie 1400zl. Podspodem jest tabelka z kwota ogólem czyli te 1400zl i udzial poszk. kwota 700zl. Prosze o rozjasnienie mi tego pozdrawiam Marcin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin_123 Posted June 11, 2007 Author Share Posted June 11, 2007 to znowu ja udalo mi sie rozwiklac tą łamigłówke zamochod jestzarejestrowany na dwie osoby i pieniadze zostaly podzielone na dwie rowne czescii wyslane do wlasciciela i wspolwlasciciela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts