Paweł1661348179 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 A ja mam pytanie dotyczace swidczenia rehabilitacyjne.Zus przyznal mi na 12 miesiecy.W dniu skladania do Zusu o te swiadczenia nie posiadałem protokolu powypadkowego stwierdzajacego ze byl to wypadek przy pracy a ocenili mi z ogolnego stanu zdrowia.Złozyłem podanie do zusu aby przekwalifikowali mi z ogolnego sstanu zdrowia na wypadek przy pracy.Wczoraj dostałem wezwanie do rzecznika zusu w tej sprawie.Moje Pytani brzmi jesli mam przyznane sswiadczenie rehabilitacyjne na te 12 miesiecy to jak pojde do orzecznika aby wyjasnic ta sytuacje to moze mi skrocic te swiadczenia lub je zawiesic?Czy tylko chodzic mu bedzie czy to sie akceptuje do przekwalifikowania na wypadek przy pracy> Dzwonilem do zusu Pani mi powiedziała ze to bedzie tylko formalnosc ..Co sadzicie o TYm.Oczywiscie byl to wypadek losowy nie z mojej winy.Czy moze ktos wie o co bedzie mnie sie pytał? Troszke sie boje ,poniewaz teraz bede mial rehabilitacje i nie chcialbym jej stracic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odszkodowanie Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 nie sądzę, aby świadczenie mogłoby być skrócone z tego powodu.nie ma się czego bać napisz jak coś ustalą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 witajcie a mianowicie mam te swiadczenie na 12 miesiecy z tytul;u wypadku przy pracy,jestem nie zdolny do pracy,chodze na rehabilitacje jestem pod stala opieka lekarza rehabilitanta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi