paolo_paolo Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witam. Kilka dni temu naderwałem więzadło kolana. Aktualnie mam nogę w gipsie na okres 2 tyg. Potem rehabilitacja. Na jakie odszkodowanie mogę liczyć z ubezpieczenia szkolnego w PZU? I mniej więcej jaki % uszczerbku na zdrowiu u mnie wystąpił? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwakwa Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 hej paola;)za tak poważny uraz możesz spodziewać się:uszkodzeniami aparatu więzadłowego z lub bez uszkodzeniałąkotek, powodujące duąż niestabilnoość prostą lubśredniego stopnia rotacyjną, bądź niewielkiego lub średniegostopnia złożoną– w zależności od upośledzeniazakresu ruchuod 10 do 25%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkarka7 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 ja za zerwanie wiezadla acl dostalam 3% wiec nie liczylabym na duzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi