niuska649 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 w połowie lipca miałam wypadek samochodowy jako pasażerka auta,kierowcą był mój bratcały czas jestem w trakcie leczeniamiałam złamaną łopatkę,5żeber ,szyte ucho i lewą kostkę u nogi a najbardziej ucierpiała prawa noga która jest nadal w trakcie leczenia-jest złamana-nadal mam stabilizator zewnętrzny poruszam sie tylko za pomocą kul. przede mną jeszcze zabiegi na tę nogę i rehabilitacja...KIEDY POWINNAM ZłOżYć WNIOSEK O ODSZKODOWANIE? CO POWIINO BYć W NIM ZAWARTE? GDZIE GO WYSłAć? PROSZE O RADE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwakwa Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 witaj, jestem nowy na tym forum więc moja pierwsza odpowiedź przypada na Ciebie : ) ) czytając tutaj to forum właśnie znalazłem wiele ciekawych odpowiedzi wielu fachowców, lepszych gorszcych .nawet jednej firmy ( nie powiem ciekawie i sensownie to brzmi - choć moja konkurencja )i powiem Ci ,że sensu zadawania pytania gdy o takich już przypadkach tutaj pisano i odpowiadano nie widzę .Ale rozumiem i śpieszę z pomocą: )możesz już teraz postarać się o zadośćuczynienie po wypadku, a także inne odszkodowaniao jakie to zależało by od tego jakich szkód doznałaśmusisz szerzej opisać konsekwencje wypadkuno i koniecznie napisz czyj był ten samochód, Twój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi