niuska649 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Czy mogę sobie wybrać ośrodek rehabilitacyjny na który skieruje mnie lekarz??Jak długo trwa rehabilitacja??Czy koszty dowozu na rehabilitację pokrywa NFZ??Jestem z okolic Starogardu Gdańskiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falenica Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Jeśli zostałaś skierowana na rehabilitację, masz możliwość wyboru zarówno terapeuty, ośrodka rehabilitacyjnego oraz czy będzie to leczenie prywatne czy pokryte przez NFZ. Rehabilitacja oczywiście powinna trwać tak długo jak tylko tego wymaga twój stan zdrowia. Co do kosztów z dojazdem to musisz pokryć je sama, natomiast warto wystąpić o taki ich zwrot, jak i sam koszt rehabilitacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristi Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Kto może skierować na taka rehabilitacje? CZy może to zrobić tylko lekarz prowadzący leczenie w szpitalu w którym lerzałam po wypadku? CZy może to zrobić np. lekarz rodzinny?Jak mogę załatwić zeby koszty pokryło NFZ?Czy możecie polecić jakiś dobry ośrodek dla kogoś po licznych złamaniach miednicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrau Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 na rehabilitację wyjechałem do sanatorium znajdującego się w malowniczej miejscowości Nowy Dwór. Polecam Ci serdecznie to miejsce, bo jest to chyba najlepszy ośrodek w Polsce. Wnioskuję to z relacji innych ludzi z turnusu jak również z tego co dowiedziałem się przed jego odbyciem. Możesz wejść sobie na stronę i rzucić okiem na zabiegi, które są tam przeprowadzane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spun Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Nowy Dwór to faktycznie dobra klinika. Przyjeżdżasz na badanie wstępne i dopiero lekarze diagnozują czy pobyt w ośrodku jest w stanie jakoś ci pomóc. Nie są nastawieni po prostu na zarobieniu jak największej ilości pieniędzy, ale na faktycznym pomaganiu pacjentom. To się chwali, bo inne ośrodki już nie praktykują tej polityki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlena86 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Jeśli mogę podpowiedzieć to polecam gabinet Pana Dominika , znajdujący się w Gdańsku, o pełnej nazwie : Gabinet Rehabilitacji Funkcjonalnej Dominik Zaglaniczny. Nie masz aż tak daleko ze Starogardu.Poszukaj sobie stronki, zapoznaj się, ma przystępne ceny i jest bardzo skuteczny. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlena86 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 W razie czego podrzucam jeszcze numer, może ktoś odświeży temat i skorzysta:) 728 459 423 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rehabilitacja Reha Plus Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 BEZPŁATNE PORADY I KONSULTACJE FIZJOTERAPEUTYCZNE 08.09.2012. Z okazji I Ogólnopolskich Obchodów Światowego Dnia Fizjoterapii 8 września 2012 Serdecznie zapraszamy na bezpłatne konsultacje i porady fizjoterapeutyczne do naszego gabinetu.Konsultacje:-niemowląt i dzieci starszychopóźnienia ruchowe,skoliozy,wady postawyschorzenia neurologiczne,ortopedyczne i inne-dorosłych:dolegliwości bólowe kręgosłupa,stany pourazowe,endoprotezy,schorzenia neurologiczne: SM,SLA,udar,stwardnienie rozsiane i inne Gabinet diagnostyczno-rehabilitacyjny Reha Plus ul. Łużycka 19, KrakówPorady w godzinach 10-14.00, wymagana jest wcześniejsza rejestracja tel. (12) 655 59 09. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi