Jigi Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam 2 miesiace temu złamałem palca u nogi(grajac w piłke).Dostałem gips do kolana i siedzialem przez 3 tyg w domu.Jestem ubezpieczony w generali(lew uczen -szkolny)i dostałem smieszna kwote "50zł".Na oficjalnej stronie generali według NNW Lew Uczeńza złamany palec u stopy odszkodowanie wynosi 160zł.Wiem moze ze to smieszne sie tak starac ale mnie w konia nie bedą robic.Teraz chciałbym sie odwołac i czy wogule jest sens sie odwoływac??i w jaki sposob , pismo czy zadzwonic bezposrednio? Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blabus Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 a jaką miałeś sumę ubezpieczenia, który to był palec i jakie złamanie (otwarte, z przemieszczeniem...)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi