blazjus7 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Witam Aktualnie jestem studentem pierwszego roku studiów, jednak rok temu, będąc jeszcze w 3 klasie liceum złamałem sobie rękę na jednej z przerw między lekcjami. Czy po takim czasie mogę jeszcze ubiegac się o odszkodowanie ? Nigdy nie dostalem żadnego odszkodowania, więc jeżeli byłby ktos tak uprzejmy i napisał mi jak, krok po kroku, starać sie o te pieniążki, będe bardzo wdzieczny, gdyż kompletnie nie mam pojęcia jak się za to zabrac ; ) pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odszkodowanie Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 musisz poczytać OWU, tam jest określony czas jaki masz na zgłoszenie szkody. Czy wiesz gdzie byłeś ubezpieczony z tytułu NW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszmat Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 blazjus7 wrote:WitamAktualnie jestem studentem pierwszego roku studiów, jednak rok temu, będąc jeszcze w 3 klasie liceum złamałem sobie rękę na jednej z przerw między lekcjami. Czy po takim czasie mogę jeszcze ubiegac się o odszkodowanie ? Nigdy nie dostalem żadnego odszkodowania, więc jeżeli byłby ktos tak uprzejmy i napisał mi jak, krok po kroku, starać sie o te pieniążki, będe bardzo wdzieczny, gdyż kompletnie nie mam pojęcia jak się za to zabrac ; )pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszmat Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 odszkodowanie ci sie należy napewnopod warunkiem że massz światków i było gdzieś to zgłoszone np.u chigienistki w sszkole czy też gdzieś indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi