Smile Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Witam.11 tygodni temu złamałem nogę w wysokim udzie, podczas lekcji w-f (pękła na pół). Noga była nastawiana podczas operacji,został założony stabilizator za który zapłaciłem 10% kaucji(2 tys. zł). Byłem w szpitalu przez 10 dni. Za 4 tygodnie mam mieć zdjęty stabilizator, wtedy mam kontynuować rehabilitację. Posiadam szkolne ubezpieczenie. Chciałbym się dowiedzieć ile i kiedy dostanę, chociaż przybliżony koszt.Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 tak jak wielu, zachęcam do przestudiowania Szukajki forum pod hasłami : NW odszkodowanie za złamanie, oraz zapoznania się z tabelami uszczerbków twojego ubezpieczenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi