pemoh Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Witam!!! Jestem f-szem policji i w pracy uległem wypadkowi w wyniku którego doznałem skrecenia z naderwaniek kcika prawej reki. Założono mi szyne na 7 dni. Po zakonczeniu leczenia i po komisji dostałem przelew z PZU w kwocie 350 zł tytułem świadczenia z polisy. Nie dostałem jeszcze pisma z PZU. Według naszych stawek za 1% jest 550 zł wiec dlaczego dostałem tylko 350? Czy to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odszkodowanie Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 poczekaj na pismo i wtedy się okaże jakie jest ich stanowisko. Jeżeli sie nie zgadzasz koniecznie się odwołaj. Daj znać co Ci napisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bochenek Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Heh:)Witam kolege mundurowego:)Rozumiem, ze to odszkodowanie dostales z grupowki PZU?Bo przeciez skoro to wypadek na sluzbie, to czeka Cie jeszcze komisja lekarska MSWIA. Nie jestem specjalista absolutnie w takich odszkodowaniach, ale powinienes miec tez komisje lekarska, ktora oceni uszczerbek na zdrowiu na podstawie orzeczenia ktorej PZU wyplaci odszkodowanie.Najwazniejsze jak napisal przedmowca to pismo z PZU, co tam napisali.Generalnie kumpela tez miala na sluzbie i PZU przyznalo 5% uszczerbku a MSWIA 10%, co stanowilo jakby nie bylo niezla podstawa do walki z PZU, ktore wspanialomyslnie dalo 8 % Tak wiec daj znac jak dostaniesz pismo z PZU z ich stanowiskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi