sloneczko Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 witam,mam pytanie 8 mies temu mialam wypadek w pracy, i chcialam sie zapytac czy za chondromalacje po wypadkowa (tak uznal lekarz, tylko ze nie mialam artroskopii a usg wykazalo) ,wykrecony staw kolanowy, uszkodzone wiezadla-w ogole uraz stwu kolanowego.czy mam szanse dostac jakies odszkodowanie? i czy dostane zwrot kosztow za leczenie bo mialam zastrzyki (w sume drogie byly) i rehabilitacje (prywatnie zeby szybciej bylo)?a i jeszcze jedno czy na komisji beda chcieli zrobic mi artroskopie?/bardzo prosze o jaka kolwiek odp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imported_michal Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 odszkodowanie z ZUS, to i owszem, ale ile, tego nie wiem, musisz udać się na komisje, gdzie ocenią twój uszczebrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloneczko Posted December 19, 2008 Author Share Posted December 19, 2008 ale ocenia jakis uszczerbek? bo ktos mi powiedzial ze nic nie dostane a chondromalacja moze byc wrodzona wada;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imported_michal Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 nie jestem lekarzem, więc powinien to ocenić lekarz, a skoro uznano za wypadek przy pracy powinnaś wystąpić o odszkodowanie z ZUS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloneczko Posted December 19, 2008 Author Share Posted December 19, 2008 dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts