anetab Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam. W Topazie gdy pochylałam się po gąbkę uderzyłam o wystający wieszak, którego nie zauważyłam i rozcięłam powiekę oka na szczęście nie uszkadzając oka. Mąż zawiózł mnie od razu do szpitala gdzie założono mi opatrunek i przepisano leki. Wróciliśmy do sklepu i rozmawialiśmy z kierownikiem zmiany, który miał przekazać informację o wypadku szefowi i oczywiście sprzątną wystające wieszaki. Chciałabym wiedzieć czy należy mi się odszkodowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falenica Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Spisaliście jakieś oświadczenie z którego by wynikało, że kierownik sklepu bierze na siebie odpowiedzialność za zdarzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi