kamis0075 Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Witam nie dawno uległem wypadkowi. Jestem na stażu i tam też jestem ubezpieczny . Dobiega końca moje leczenie które trwało dość długo chciałbym sie orientować czy przysługuje mi staranie sie o jakies odszkodowanie z tytułu ze nie mogłem pracować ponieważ to była prawa ręka a ja jestem praworęczny. Chodzi mi o odszkodowanie z ubezpieczenia nie z tytułu odszkodowanie od osoby przez która wypadek został spowodowany bo to inna sprawa. Prosze o jakies wiadomości dotyczącej odszkodowania bo nie wiem jak to sie liczy czy moge sie starac i o ile jak to procentowo moze wygladac bo to podobno ejst wazne ( uszczerbek na zdrowiu ) Pozdrawiam i dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodako Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 a dlaczego nie chcesz się ubiegac o odszkodowanie z ubezpieczenia sprawcy wypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wro_2 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Możesz się starać o odszkodowanie z OC sprawcy o ile nie była to twoja wina. Też śmigam na motorze i wiem ze jak jest wypadek nie z Twojej winy to mozesz się ubiegać.PozdrawiamKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamis0075 Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Tylko sytuacja była taka ze był to pieszy który pod wpływem dużej ilosci alkoholu przewrócił mi sie na motor w momencie wykonywania manewru omijania Zastanawiam sie jak ejst z ubezpieczeniem w urzedzie pracy na stażu co i na ile jestem ubezpieczony i jak mam sie ewentualnie starac o jakies pieniadze z ubezpieczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi