sosna64 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 WitamW wigilię miałem kolizję. Jechałem zawieść koleżankę do pracy i wpadliśmy w poślizg. Wylądowaliśmy w rowie. W kolizji nie uczestniczyły inne pojazdy. Koleżanka miała rozcięta głowę i była odwieziona karetką do szpitala, poza tym nic nikomu się nie stało. Auto było mojego kolegi, który oprócz OC ma także NW opłacone. Była dwa tygodnie na zwolnieniu lekarskim. Czy jest jakaś możliwość aby dostała odszkodowanie nie obciążając kierowcy ani właściciela pojazdu? Jeżeli tak to jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadowskiz Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Koleżance przysługuje odszkodowanie z OC i NW właścicielowi pojazdu zabiorą zniżkę za bezwypadkową jazdę ok. 10 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi