Witam
Czy mógłby ktoś polecić mi dobrego rehabilitanta na terenie Warszawy ?
Chodziłem przez długi czas do rehabilitacji mieszczącej się przy przychodni ale
nie wiedzę żadnych efektów zabiegów . Może wy znacie kogoś godnego polecenia ?
Założył witek, 29 czerwca 2007 · 1 363 wyświetlenia · strona 1 z 2
Witam
Czy mógłby ktoś polecić mi dobrego rehabilitanta na terenie Warszawy ?
Chodziłem przez długi czas do rehabilitacji mieszczącej się przy przychodni ale
nie wiedzę żadnych efektów zabiegów . Może wy znacie kogoś godnego polecenia ?
niestety nie posiadam takich informacji, spróbuj popytać lokalnych lekarzy
pozdrawiam
Witam, Zapraszam do odwiedzenia strony link zewnętrzny zablokowany rehabilitacja wykonywana tylko przez specjalistów po Akademii Medycznej lub Akademii Wychowania Fizycznego, również z dojazdem do pacjenta. Faktura Vat która daje możliwoąć do zwrotu kosztów rehabilitacji przez firmę ubezpieczeniową.
Osoba do kontaktu:
ranny-zdroj69 0 660 452 797
Takie zabiegi nie są raczej tanie - bo to koszt od 50 do 75 zł za godzinę rehabilitacji (z dojazdem do pacjenta).
Może spróbuj skontaktować się z jakimś centrum rehabilitacji. takie jedno znalazłem na Favore.pl
Fizjoactive-Centrum Rehabilitacji i masażu
Może takie centrum ma tańszą ofertę jak wykupisz parę zabiegów? Nie wiem czy to jest refundowane przez NFZ, ale warto zapytać.
Zna ktoś dobry ośrodek rehabilitacyjny w Warszawie refundowany przez NFZ, nie prywatny?
Czy lekarz prowadzący wystawia skierowanie do konkretnego ośrodka, czy sam sobie mogę wybrać?
Czy skierowanie do sanatorium rehabilitacyjnego wystawiane jest oddzielnie, czy to ten sam dokument?
Pozdrawiam
Witam.
Zapraszamy na rehabilitacje do Medical Fitness w Warszawie.
Warszawa jest ogromny miastem, co każdy wie. Ośrodków rehabilitacyjnych też jest na " pęczki " jednak dobrych jest mało/ Nikogo tu nie obrażam...
Ja osobiście korzystałem z tego ośrodka:
medical-fitness. com. pl/ fizjoterapia.html
Miałem sporo zabiegów (noga, biodro) po 2 turach (około 10 dni - tura) sprawność wróciła w 70% oczywiście stosowałem - stosuje się do zaleceń fizjoterapeuty. Pani Agata Mroczek która tam pracuje podchodzi do każdego bardzo indywidualnie i to Mnie do nich przekonało.
Kolega po zerwanym ACL trafił do Rehmedis w Warszawie. Bardzo sobie zachwalał kompetencje rehabilitantów. A teraz bez oporów wrócił do deski.
Ja piszę na tym forum, bo mam problem z rwą kulszową stan ostry, czy ktoś, wie, czy kręgosłup w stanie ostrym również wyleczą. Po majówce udało mi się dostać wolne miejsce. Liczę na szybką odpowiedź.
Kuba W.
Aktualnie rehabilituję się w Reh-Medica na mlądzkiej w Warszawie. Mozna prywatnie i na NFZ.
Polecam zajęcia indywidualne.Niektórzy rehabilitanci potrafią dać w kość 🙂
Ja polecam rehabilitację w Centrum Medycznym Forus. Warto zajrzeć na stronkę forus.co
Świetni specjaliści i dobry sprzęt.
ja polecam Rehabilitacje w Enel-med na Swiatowida. Moja znajoma wlasnie tam leczyla sie po swoim wypadku samochodowym. W ramach uslug rehabilitacyjnych mozemy skorzystac z fizykoterapi, kinesiotapingu, kinezyterapi, leczenie wad postawy, masazu leczniczego, rehabilitacji kregoslupa (bóle kregoslupa), rehabilitacji neurologicznej (zarówno dorosli jak i dzieci) i rehabilitacji ortopedycznej. Kolezanka najpierw byla u specjalisty ortopedy i on skieroal ja na odpowiednia zabiegi.
Przejrzalam jeszcze dokladniej oferte Enel-med i wydaje mi si?, ?e jeszcze lepsza oferte na ich oddzial na Ursusie (cm.enel.pl/centrum-medyczne/przychodnie-i-placowki/przychodnie-i-placowki/oddzial-ursus-warszawa-eiIiQr)
Dodatkowo ma leczenie za pomoc? fali uderzeniowej, fizykoterapie, hydroterapie,
Jesli chodzi o personel to podobno bardzo dobry jest lekarz Michal Brzezinski. Jest to specjalista z zakresu ortopedii i traumatologii narzadu ruchu.