henseldariusz Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 miałem wypadek w pracy doznałem urazu kręgosłupa .uszkodzenie rdzenia kręgowego i piątego kręgu lędziowego.leczyłem sie i rehabilitowałem przez okres pięciu miesięcy.obyło się bez operacji.lekarze zabronili mi podnoszenia ciężkich przedmiotów,a to raczej nie możliwe,bo pracuję na kopalni pod ziemią.jakiego odszkodowania mógłbym się spodziewać i jak miało by to wyglądać procętowo.ps.gdzie znajde taryfikator według którego zus nalicza uszczerbek na zdrowiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 musisz przejść komisję i wówczas otrzymasz odszkodowanie za wypadek przy pracy, być może również rentę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi