hej, mialem wypadek w oxford, w anglii.
moim zdaniem zawinim pracodawca, maszyna urwała mi rękę
jak mogę uzyskać odszkodowanie?
Założył tupaq, 30 czerwca 2007 · 799 wyświetleń
hej, mialem wypadek w oxford, w anglii.
moim zdaniem zawinim pracodawca, maszyna urwała mi rękę
jak mogę uzyskać odszkodowanie?
dawno to miało miejsce? nie jesteś w szpitalu? dokąd Ci urwało rękę?
opisz to wszystko, bo z takich informacjach nie za wiele da się stwierdzić!
witam,
przez jakie czynniki był spowodowany wypadek? czy doszło do niego z Twojej winy?
od odpowiedzi na te pytania zależeć będzie Twoje prawo do odszkodowania.
rozumiem, że wypadek miał miejsce w Anglii?
opisz szerzej wydarzenie
pozdrawiam
to rzeczywiście nieciekawa sytuacja.
powiem Ci tak, to czy była to "Twoja wina" musielibyśmy zbadać dokładnie. Możliwe jest przecież, że towar był ułożony nierówno i po otwarciu wszystko mogło się rozsypać.
Sądzę, że udałoby się uzyskać odszkodowanie, jeżeli jesteś zainteresowana wypełnij formularz na naszej stronie, skontaktuje się ktoś z biura lub kancelarii. Usługa darmowa , konsultacje także, warto sprawę przebadać z bliska.
pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia!
Odszkodowanie będzie Ci się należało nawet wtedy gdy wrócisz do zdrowia, musisz jednak mieć dowody na to, że wypadek miał miejsce i odniosłaś w nim szkodę (dokumentacja medyczna po pierwsze! i adnotacja w księdze wypadków). Pracodawca nie może Cię zwolnić bez podania przyczyny, a tym bardziej z powodu tego, że zdecydowałaś się złożyć roszczenie przeciwko niemu (de facto i tak on nie wypłaca Ci odszkodowania tylko jego ubezpieczyciel, więc sądzę, że nie masz się czym przejmować).
pozdrawiam
Kochani z tym zwolnieniem z pracy to...niestety nieprawda!!!Owszem prawa zwolnic nie mają ale....i tak zwalniają🙁🙁
Ja miałam wypadek,i po 2,5 roku zwolnili mnie twierdząc,że ...nastąpiła redukcja etatu!!!!A na moje miejsce przyszła natychmiast nastepna ososba;(
U nas w firmie były aż 3 wypadki i..niestety każdy został zwolniony z pracy!Oczywiście każdy podał firmę o odszkodowanie,ponieważ nawet za chorobowe nam nie płacono:(
POZDRAWIAM:)