Kaliomekki Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Witam, miałem niedawno wypadek i przy protokole został pomimo iż mówiłem że mam metalika został wpisany zwykły lakier 2 wastwowy, natomiast ja mam metalika! Sporządzono kosztorys i teraz moje pytanie czy po zmianie w protokole mogę ubiegać sie o wyższe odszkodowanie bo tamto było naliczone ze zwykłym lakierem?? Bo gościu w interrisk powiedział że metalik i zwykły lakier to w cenie odszkodowania to samo?! Czy przypadkiem nie chca mnie zrobić w konia?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo_1st Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 zarówno materiał jak i robocizna naliczne są w zależności od liczby warstw, każdy dwuwarstwowy lakier, czy to metaliczny czy nie będzie kosztował zatem tyle samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaliomekki Posted January 22, 2009 Author Share Posted January 22, 2009 A czy moge iść do aso do rzeczoznawcy i przedstawić raport TU w którym zaniża niektóre wartości?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo_1st Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 nikt Ci zabronić nie może, pytanie po co? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts