sonik133 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 witam 21 czerwca miałam wypadek samochodowy siedzac z tyłu jako pasażerka, kierowca wjechał nam w tył samochodu w skutek którego doznałam skrecenia kregosłupa szyjnego, oraz ogólne potłuczenia. nie wiem teraz co robić gdy będę sie ubiegała o odszkodowanie czy na kwote odszkodowania bedzie miała wpływ moja choroba wcześniejsza przed wypadkiem ( Dyskopatia) wypadnięty dysk w odcinku lędzwiowym oraz stwardnienie rozsiane. A może lepiej sie nie przyznawać do tych chorób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Witam,przyznać się jak najbardziej! co powiesz jak wezwą Cię na komisję?miałaś zapięte pasy? zgłosiłaś już szkodę?wcześniejsze urazy nie mają wpływu na wysokość odszkodowania. nie można jednak podawać urazów wcześniejszych jako będących następstwem wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi