cFiet Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 witam serdecznie. zwracam sie z kilkoma pytaniami ktore dotycza mojego wypadku podczas pracy. w tyl mojego samochodu uderzyl inny samochod w skutek kolizji doznalem pęknięcia kregu. 2,5 miesiąca w kołmierzu i 2,5 miesiąca zwolnienia z pracy.kolizja z winy kierowcy auta ktore we mnie uderzyło.nie dlugo bede mial komisje lekarska. Czy mogli byscie mi powiedziec jakie moge wywalczyc orientacyjnie pieniadze? i o jakie srodki w ogole moge sie starac...czekam na odpowiedzi i z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falenica Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Poniesiony przez Ciebie uszczerbek na zdrowiu zostanie oceniony właśnie podczas komisji lekarskiej na która jesteś wzywany i na tej podstawie firma ubezpieczeniowa określi wysokość i wypłaci odszkodowanie. rozumiem, że zgłosiłeś szkodę do ubezpieczalni sprawcy i to od nich wezwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi