keri Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Witam, W tym wątku prosimy o zgłaszanie wszelkich uwag odnośnie nowej wersji serwisu.Będziemy wdzięczni za wszelkie Państwa uwagi i zastrzeżenia. PozdrawiamAdministracja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a. Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Poprosze o mozliwosc przesyłania wiekszych avatarów. I o wieksza czcionke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alawpr Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Droga Administracjo,poprosze o wieksza czcionke , ciemniejsze tło,wyraźniejsze oddzielenie postów. I czy mozna cos wymyslec aby nie trzeba było za każdym razem wracac do strony głównej aby sprawdzic czy jest nowa informacja??? Podoba mi sie że widac czy ktoś jest dostępny czy nie A tak na marginesie to forum to strzał w dziesiatkę Najbardziej bym pragneła aby tło było ciemniejsze, bo tak to wszystko sie zlewa. Dziekuje bardzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keri Posted November 3, 2009 Author Share Posted November 3, 2009 alawpr wrote:Droga Administracjo,poprosze o wieksza czcionke , ciemniejsze tło,wyraźniejsze oddzielenie postów. I czy mozna cos wymyslec aby nie trzeba było za każdym razem wracac do strony głównej aby sprawdzic czy jest nowa informacja??? Podoba mi sie że widac czy ktoś jest dostępny czy nie A tak na marginesie to forum to strzał w dziesiatkę Najbardziej bym pragneła aby tło było ciemniejsze, bo tak to wszystko sie zlewa. Dziekuje bardzo Dziękujemy za uwagi.Co Pani ma namyśli mówiąc o ciemniejszym tle ? Czy chodzi o tło postów ?Większa czcionka czy chodzi o rozmiar czcionki w postach czy w innych elementach witryny ?Czcionkę w postach przyciemniliśmy ....Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keri Posted November 3, 2009 Author Share Posted November 3, 2009 a. wrote: I o wieksza czcionke W którym elemencie witryny (posty , tematy , strona główna ?) Czy generalnie większą ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alawpr Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 keri wrote:alawpr wrote:Droga Administracjo,poprosze o wieksza czcionke , ciemniejsze tło,wyraźniejsze oddzielenie postów. I czy mozna cos wymyslec aby nie trzeba było za każdym razem wracac do strony głównej aby sprawdzic czy jest nowa informacja??? Podoba mi sie że widac czy ktoś jest dostępny czy nie A tak na marginesie to forum to strzał w dziesiatkę Najbardziej bym pragneła aby tło było ciemniejsze, bo tak to wszystko sie zlewa. Dziekuje bardzo Dziękujemy za uwagi.Co Pani ma namyśli mówiąc o ciemniejszym tle ? Czy chodzi o tło postów ?Większa czcionka czy chodzi o rozmiar czcionki w postach czy w innych elementach witryny ?Czcionkę w postach przyciemniliśmy ....PozdrawiamWłasnie zwróciłam na to uwage ,ze tło w postach przyciemnione. dziękuje bardzo O to mi wlasnie chodziło. Czcionka w postach jest OK.myslałam o innych elementach ,ale prawde mówiąc nie tak często sie z nich korzysta ,wiec nie ma co fisiowac. Tło postów juz tak nie razi i przyciemnienie spowodowało że są oddzielone wyraźniej. Pozdrawiam i jeszcze raz bardzo dziekuję. zadziałaliscie błyskawicznie ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alawpr Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 No tak................ a jak najłatwiej wrócic na forum rehabilitacja ?????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keri Posted November 3, 2009 Author Share Posted November 3, 2009 Opcja " Kategorie : " z prawej strony na każdej podstronie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a. Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 keri wrote: a. wrote: I o wieksza czcionke W którym elemencie witryny (posty , tematy , strona główna ?) Czy generalnie większą ? dla mnie wszedzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alawpr Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Droga Administracjo, teraz to Mistrzostwo!!! Jest naprawde SUPER )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a. Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 A ja bym chciała, żeby można było w czasie czytania forum wyłączyć podobne tematy i kategorie a tekt poszedłby wszerz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Szanowna Redakcjo, to ja też dorzucę swoje trzy groszeBardzo czytelna, przejrzysta , miła w obsłudze zmiana Mam nadzieję że troszkę przyspieszyłem nieuchronny proces zmian )))Pozdrawiam cietrzew, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dota Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Proszę zwęzić Kategorie i Podobne tematy aby porzerzeniu uległa szerokość postów.Ewentualnie proszę umożliwienie wyłączenia Kategorii i Podobnych tematów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kati55 Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 A mi się bardzo podoba serwis wygląda super profesjonalnie bardzo dobrze też się czyta posty świetna robota ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1661348212 Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Podobają mi się ikony tych ludzików i to co przedstawiają.Ciekawe rozwiązanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkodnik Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Przez pewien czas wczoraj tło było nieco ciemniejsze i wyglądało to zdecydowanie lepiej - było bardziej czytelne i przyjemniej się czytało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LillaKorn Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Proszę o zaznaczanie numeru strony w sposob bardziej czytelny. W sytuacji gdy pojawia się kilka numerów stron jednocześnie i jedna jest zaznaczona jako ta którą się czyta to praktycznie się "zlewa" z pozostałymi. Proponuję czytelniejsze wyróżnienie takiej strony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dota Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Bardzo brakuje opcji szukaj. kiedyś była i umożliwiała szybkie odnalezienie postów innych osób oraz z odległych dat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojacie Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Podpisuję się pod prośbą o opcję "szukaj" , ew. jeśli to nie możliwe to chociaż przejście do wybranej strony, żeby nie trzeba było wertować stron "po 3" . I wiadomości prywatne! Sorry, widzę, że jest "szukaj" tylko w przypadku 850 stron wciąż nie wiele to daje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LillaKorn Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Ponawiam prośbę o wyróżnianie w sposob bardziej widoczny numeru strony, na które się znajduje użytkownik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts