Jump to content
Forum Odszkodowania

Nowa wersja serwisu odzyskaj.info

keri
 Share

Recommended Posts

Witam,

W tym wątku prosimy o zgłaszanie wszelkich uwag odnośnie nowej wersji serwisu.

Będziemy wdzięczni za wszelkie Państwa uwagi i zastrzeżenia.

Pozdrawiam

Administracja

Droga Administracjo,poprosze o wieksza czcionke , ciemniejsze tło,wyraźniejsze oddzielenie postów. I czy mozna cos wymyslec aby nie trzeba było za każdym razem wracac do strony głównej aby sprawdzic czy jest nowa informacja??? Podoba mi sie że widac czy ktoś jest dostępny czy nie :-) A tak na marginesie to forum to strzał w dziesiatkę ;-) Najbardziej bym pragneła aby tło było ciemniejsze, bo tak to wszystko sie zlewa. Dziekuje bardzo ;-)

alawpr wrote:
Droga Administracjo,poprosze o wieksza czcionke , ciemniejsze tło,wyraźniejsze oddzielenie postów. I czy mozna cos wymyslec aby nie trzeba było za każdym razem wracac do strony głównej aby sprawdzic czy jest nowa informacja??? Podoba mi sie że widac czy ktoś jest dostępny czy nie :-) A tak na marginesie to forum to strzał w dziesiatkę ;-) Najbardziej bym pragneła aby tło było ciemniejsze, bo tak to wszystko sie zlewa. Dziekuje bardzo ;-)
Dziękujemy za uwagi.

Co Pani ma namyśli mówiąc o ciemniejszym tle ? Czy chodzi o tło postów ?
Większa czcionka czy chodzi o rozmiar czcionki w postach czy w innych elementach witryny ?
Czcionkę w postach przyciemniliśmy ....

Pozdrawiam

keri wrote:
alawpr wrote:
Dziękujemy za uwagi.

Co Pani ma namyśli mówiąc o ciemniejszym tle ? Czy chodzi o tło postów ?
Większa czcionka czy chodzi o rozmiar czcionki w postach czy w innych elementach witryny ?
Czcionkę w postach przyciemniliśmy ....

Pozdrawiam
Własnie zwróciłam na to uwage ,ze tło w postach przyciemnione. dziękuje bardzo :-) O to mi wlasnie chodziło. Czcionka w postach jest OK.myslałam o innych elementach ,ale prawde mówiąc nie tak często sie z nich korzysta ,wiec nie ma co fisiowac. Tło postów juz tak nie razi i przyciemnienie spowodowało że są oddzielone wyraźniej. Pozdrawiam i jeszcze raz bardzo dziekuję. zadziałaliscie błyskawicznie ;-))

Szanowna Redakcjo, to ja też dorzucę swoje trzy grosze

Bardzo czytelna, przejrzysta , miła w obsłudze zmiana :)

Mam nadzieję że troszkę przyspieszyłem nieuchronny proces zmian ;))))

Pozdrawiam cietrzew,

Proszę zwęzić Kategorie i Podobne tematy aby porzerzeniu uległa szerokość postów.

Ewentualnie proszę umożliwienie wyłączenia Kategorii i Podobnych tematów.

Proszę o zaznaczanie numeru strony w sposob bardziej czytelny. W sytuacji gdy pojawia się kilka numerów stron jednocześnie i jedna jest zaznaczona jako ta którą się czyta to praktycznie się "zlewa" z pozostałymi. Proponuję czytelniejsze wyróżnienie takiej strony.

Podpisuję się pod prośbą o opcję "szukaj" , ew. jeśli to nie możliwe to chociaż przejście do wybranej strony, żeby nie trzeba było wertować stron "po 3" . I wiadomości prywatne!

Sorry, widzę, że jest "szukaj" tylko w przypadku 850 stron wciąż nie wiele to daje. ;)