Witam,
W tym wątku prosimy o zgłaszanie wszelkich uwag odnośnie nowej wersji serwisu.
Będziemy wdzięczni za wszelkie Państwa uwagi i zastrzeżenia.
Pozdrawiam
Administracja
Założył keri, 3 listopada 2009 · 575 wyświetleń
Witam,
W tym wątku prosimy o zgłaszanie wszelkich uwag odnośnie nowej wersji serwisu.
Będziemy wdzięczni za wszelkie Państwa uwagi i zastrzeżenia.
Pozdrawiam
Administracja
Poprosze o mozliwosc przesyłania wiekszych avatarów.
I o wieksza czcionke
alawpr napisał(a):
Droga Administracjo,poprosze o wieksza czcionke , ciemniejsze tło,wyraźniejsze oddzielenie postów. I czy mozna cos wymyslec aby nie trzeba było za każdym razem wracac do strony głównej aby sprawdzic czy jest nowa informacja??? Podoba mi sie że widac czy ktoś jest dostępny czy nie 🙂 A tak na marginesie to forum to strzał w dziesiatkę 😉 Najbardziej bym pragneła aby tło było ciemniejsze, bo tak to wszystko sie zlewa. Dziekuje bardzo 😉
a. napisał(a):
I o wieksza czcionke
W którym elemencie witryny (posty , tematy , strona główna ?) Czy generalnie większą 🙂 ?
keri napisał(a):
Dziękujemy za uwagi.alawpr napisał(a):
Droga Administracjo,poprosze o wieksza czcionke , ciemniejsze tło,wyraźniejsze oddzielenie postów. I czy mozna cos wymyslec aby nie trzeba było za każdym razem wracac do strony głównej aby sprawdzic czy jest nowa informacja??? Podoba mi sie że widac czy ktoś jest dostępny czy nie 🙂 A tak na marginesie to forum to strzał w dziesiatkę 😉 Najbardziej bym pragneła aby tło było ciemniejsze, bo tak to wszystko sie zlewa. Dziekuje bardzo 😉
Co Pani ma namyśli mówiąc o ciemniejszym tle ? Czy chodzi o tło postów ?
Większa czcionka czy chodzi o rozmiar czcionki w postach czy w innych elementach witryny ?
Czcionkę w postach przyciemniliśmy ....
Pozdrawiam
keri napisał(a):
a. napisał(a):
I o wieksza czcionke
W którym elemencie witryny (posty , tematy , strona główna ?) Czy generalnie większą 🙂 ?
dla mnie wszedzie
Proszę zwęzić Kategorie i Podobne tematy aby porzerzeniu uległa szerokość postów.
Ewentualnie proszę umożliwienie wyłączenia Kategorii i Podobnych tematów.
Podobają mi się ikony tych ludzików i to co przedstawiają.
Ciekawe rozwiązanie.
Podpisuję się pod prośbą o opcję "szukaj" , ew. jeśli to nie możliwe to chociaż przejście do wybranej strony, żeby nie trzeba było wertować stron "po 3" . I wiadomości prywatne!
Sorry, widzę, że jest "szukaj" tylko w przypadku 850 stron wciąż nie wiele to daje. 😉