malpka Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Witam, w sierpniu 2008 roku złamałam rękę w łokciu. Leczenie trwało 4 m-ce i do dnia dzisiejszego nie odzyskałam pełnej sprawności a mianowicie nie mogę rozprostować ręki do końca ani jej zgiąć a także nie mogę nosić w niej nic cięższego bo zaraz mnie boli i mam niewładną. Lekarz w PZU trochę się przeraził stanem mojej ręki ale nic konkretnego nie powiedział.Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć jaki jest procent odszkodowania za taki wypadek i jaka kwota przyznawana jest za 1% uszczerbku na zdrowiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takadum Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 jeżeli masz uebzpieczenie NW ściągnij sobie z internetu tabele uszczerbków i tam sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi