marek24 Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 jadac droga wyskoczyl mi jelen uderzajac w bok mojego samochodu i uszkodzil go.Droga przebiegala przez kompleks lesny i nie byla oznakowana znakiem zwierzeta lesne.Czy mam szanse uzyskac odszkodowanie za rozbity samochod?Prosze o pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falenica Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Jeśli posiadasz ubezpieczenie AC możesz skorzystać w tej sytuacji właśnie z niego. Jeśli na tym odcinku drogi nie było znaku informującego o zwierzynie leśnej warto wysunąć roszczenia do Skarbu Państwa lub Koła łowieckiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek24 Posted January 29, 2009 Author Share Posted January 29, 2009 nie posiadam ubezpieczenia AC czy to może znaczyć, że nie otrzymam żadnego odszkodowania? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkoda Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 marek24 wrote: nie posiadam ubezpieczenia AC czy to może znaczyć, że nie otrzymam żadnego odszkodowania? Z AC i OC nie- ewentualnie od zarządcy drogi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts