Witam
nie wiem co mam zrobić poślizgnełam się pod klatką mam pęknietą kość i uszkodzenie torebki w rezultacie mam gips narazie na 4 tygodnie.
czy nalezy mi się odszkodowanie od administracji budynku jak to załatwić
dziekuje za odpowiedz.
Założył gosia, 28 stycznia 2009 · 357 wyświetleń
Witam
nie wiem co mam zrobić poślizgnełam się pod klatką mam pęknietą kość i uszkodzenie torebki w rezultacie mam gips narazie na 4 tygodnie.
czy nalezy mi się odszkodowanie od administracji budynku jak to załatwić
dziekuje za odpowiedz.
witam
mam jeszcze jedno pytanie złożyłam w administracji wniosek o odszkodowanie , ale oni są ubezpieczeni w PZU a ja także jestem ubezpieczona w PZU w związku z tym cz dostanę odszkodowanie dwa razy od jednego ubezpieczyciela?
Mam jeszcze takie pytanie
Spółdzielnia wysłała wniosek do PZU bo jest tam ubezpieczona przyszedl jakiś przedstawiciel spisał calą dokumentacje ja oczywiście dałam mu odpis ze szpitala .
po miesiącu przyszła odmowa wypłacenia odszkodowania ponieważ ja powiedziałam że stało to sie pod klatą schodową a lekarz napisał że na schodach .Co ja mam teraz zrobić prosze pomóżcie
Witam!
Pisałam do PZU odwołanie związaną z moją szkodą opisanął powyżej 1 czerwca teraz przyszło pismo od nich niestety odmowne czy mam jakąś szanse na odszkodowanie proszę o jakąś odpowiedz.Dzieki i pozdrawiam