Blaziu Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Witam! Moze na wstępie opowiem jak wygląda mój przypadek...8 sierpnia 2008r jechałem na rowerze(wracałem z treningu) i zostałem potrącony przez samochód,kierowca przyznal sie do winy i dostal 2 lata w zawieszeniu.Przeszedłem operacje kolana podczas której miałem założon popręg webbera(scalający rzepke),4 miesiące byłem na zwolnieniu L4 po 5-6 miesiącach drut został wyciągniety i jestem właśnie w trakcie rehabilitacji,która idzie że tak powiem jak krew z nosa(przykurcze mięsni)Towarszystwo w którym jestem ubezpieczony przyznało mi 10% i wypłaciło 2000zł,według mnie jest to za mało i chciałem się dowiedzieć o ile moge się tak naprawde starać? Termin zakończenia rehabilitacji to około 2-3miesiące(a może dłużej)Wiek- 25lat Z góry dziękuje za pomoc! Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dardanele Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 możesz odwołać się od tej decyzji. ale najpierw uzyskaj kopię orzeczenia z komisji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts