ptyku Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Hi miałem wypadek, uraz kręgosłupa, założony gorset gipsowy, w domu przez ponad 3 miesiące gdy go nosiłem całą moją toaleta "zajmowała" sie żona. Dosłownie całą bo niewiele moglem z rękami w tym stanie zrobić. Czy w związku z tym należą się jej jakies świadczenia za opiekę nade mną ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek49 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 możesz starać się o koszty opieki, jak najbardziej. a co to był za wypadek dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptyku Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 to był wypadek komunikacyjny, wymuszenie pierwszeństwa w efekcie 3 złamane kregi kręgosłupa. Czy jest gdzies dokładnie opisane czego mogę żądać od ubezpieczalni w której był ubezpieczony sprawca.. ? Wiem że wszelkie koszty leczenia, dojazdy na zabiegi i do lekarza, zniszczone ubrania czy to kompletna lista? nie bardzo wiem jak sie do tego zabrać a że leczenie chyba powoli ma sie ku końcowi (wypadek miał miejsce 8 miesięcy temu ) kompletuje powoli dokumentacje dla ubezpieczalni.. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi