kinga6 Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Witam. Mam problem jak odzyskać pieniądze z oc . Miałem poważny wypadek samochodowy. Miałem połamaną miednicę, biodro, uszkodzone kolano , kręgosłup i glowę.Wypadek miałem dwa lata temu. Od tej pory wyjęłem 25.000,00 w tym zabrali mi ponad 9.000,00 za pasy , których ponoć nie miałem, a miałem ( tak stwierdził lekarz orzecznik z PZU). Dostałem 17% uszczerbku na zdrowiu z komisji PZU, a z polisy prywatnej 38%. Przez dwa lata prowadziła mnie kancelaria z Wrocławia , gdzie dostałem około 20.000,00 , ponadto nie mialem jeszcze żadnej sprawy w sądzie. Zrezygnowałem z usług w/w kancelarii. Proszę o radę, gdzi można dostać dobrego adwokata.Kinga6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel2009 Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Trochę mało. Kancelaria nic więcej nie zrobiła? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro Bono Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Przed wejściem na czasochłonną drogę sądową warto zastanowic się nad wykorzystaniem możliwości, jakie dają działania przedsądowe, a więc próba odwołania, czy negocjacji korzystnej ugody. Czasami wzajemne ustępstwa dają dobre rezultaty. Oczywiście każda sprawa jest indywidualna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts