WAA Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 miałem wypadek samochodowy byłem pasażerem doznałem urazu głowy a mianowicie mam ubytek skóry 11 szwów i wstrząśnienie mózgu na co mogę liczyć od pzu jeżeli mam ubezpieczenie szkolne i czy mogę starać się o odszkodowanie z OC sprawcy i czy wogóle warto się starać o odszkodowanie z tego tytułu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analfabeta Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 staraj się o odszkodowanie z OC sprawcy, NNW to śmieszne wręcz pieniądze!co do wysokości odszkodowania - ciężko powiedzieć. u nas wypłacamy za to mało:/wysokość odszkodowania zależy od trwałości szkody, jeżeli to inwalidztwo, nikomu nie życzę, to kwoty są wyższe, gdy da się zaleczyć - niskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariankaP Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 " u nas wypłacamy za to mało:/ " u nas tzn. gdzie?? wysokość świadczenia uzależniona jest od bardzo wielu czynników, m. in. długość i uciążliwość leczenia, brak możliwości zarobkowania, doznany uszczerbek na zdrowiu, itd. admin note :otrzymujesz ostrzezenie chcesz reklamowac https://odzyskaj.info/oforum_odszkodowania.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analfabeta Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 roszczenia wrote:" u nas wypłacamy za to mało:/ "u nas tzn. gdzie??wysokość świadczenia uzależniona jest od bardzo wielu czynników, m. in. długość i uciążliwość leczenia, brak możliwości zarobkowania, doznany uszczerbek na zdrowiu, itd.admin note :otrzymujesz ostrzezenie chcesz reklamowac https://odzyskaj.info/oforum_odszkodowania.phpa co będę reklamę robił nic Ci do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi