Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

wypadek(nie moja wina) uszkodzenie kregoslupa w uk

dzekop
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Wracajac z pracy samochodem mialem wypadek(nie moja wina) uszkodzenie kregoslupa i stluczone zebra.Na wskutek wypadku nie moglem chodzic do pacy Zadzwonilem do pracodawcy ( ktorym byla agencja)i powiedzialem ze mialem wypadek . Pracodawca powiedzial mi ze jestem zwolniony i zolnienie lekarskie musze zaniesc do job centre. tak tez zrobilem .

obecnie moja sprawe prowadzi prawnik , ktory mowi mi ze nie moge starac sie o utacone zarobki poniewaz agencja pracy w ktorej pracowalem zerwala ze mna kontrakt i twierdzi ze nie mialem zadnych utaconych zarobkow.

Przez 10 miesiecy otrzymywalem Incapacity Benefit 68funtow na tydzien i chodzilem przez 5 miesiecy na fizjoterapie i do dzis dnia czyli dzis jest prvwie 14 miesiecy odczuwam bol i jestem na zwolnieniu.

CZY POWINIENEM MIEC ZWROCONE UTRaCONE ZROBKI BO NIE WIEM CO SOBIE MaM MYSLEC O SWOIM PRaWNIKU KTORY PROWaDZI MOJa SPRaWE

prosze o odpowiedz pozdrawiam DZEKOP

• 1 miesiąc temu...
na jaki okres miałeś podpisany kontrakt z agencją pracy? czy wiesz , że nie mogą Cię tak z dnia na dzień pozbawić pracy? jaja sobie robią. I Twój prawnik tego nie ciągnie, aż dziwne.