dzekop Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Witam.Wracajac z pracy samochodem mialem wypadek(nie moja wina) uszkodzenie kregoslupa i stluczone zebra.Na wskutek wypadku nie moglem chodzic do pacy Zadzwonilem do pracodawcy ( ktorym byla agencja)i powiedzialem ze mialem wypadek . Pracodawca powiedzial mi ze jestem zwolniony i zolnienie lekarskie musze zaniesc do job centre. tak tez zrobilem .obecnie moja sprawe prowadzi prawnik , ktory mowi mi ze nie moge starac sie o utacone zarobki poniewaz agencja pracy w ktorej pracowalem zerwala ze mna kontrakt i twierdzi ze nie mialem zadnych utaconych zarobkow.Przez 10 miesiecy otrzymywalem Incapacity Benefit 68funtow na tydzien i chodzilem przez 5 miesiecy na fizjoterapie i do dzis dnia czyli dzis jest prvwie 14 miesiecy odczuwam bol i jestem na zwolnieniu.CZY POWINIENEM MIEC ZWROCONE UTRaCONE ZROBKI BO NIE WIEM CO SOBIE MaM MYSLEC O SWOIM PRaWNIKU KTORY PROWaDZI MOJa SPRaWEprosze o odpowiedz pozdrawiam DZEKOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blender Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 na jaki okres miałeś podpisany kontrakt z agencją pracy? czy wiesz , że nie mogą Cię tak z dnia na dzień pozbawić pracy? jaja sobie robią. I Twój prawnik tego nie ciągnie, aż dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi