sekwoja_66 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Witam.Jakiś czas temu uderzyłem się w głowę ,skutkiem czego była dość rozległa rana głowywymagająca zszycia.Lekarz chirurg założył mi osiem szwów. PZU wypłaciło mi odszkodowanie w wysokości 800zł -3 %.Zaznaczam ,iż szwy nie były założone zbyt ,,elegancko,, w związku z powyższym w przypadku osoby takiej jak ja ( noszącą bardzo krótko obcięte włosy)blizna jest mocno widoczna. Uważam ,że kwota odszkodowania jest nieadekwatna do w/w uszczerbku.Proszę o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takadum Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 dlaczego uważasz że za mało Ci wypłacono? zajrzałeś w tabele uszczerbków PZU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi