sznyro Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Witam pytanie moje dotyczy auta kolegi.miał on kolizje seatem ibizą z 94r.uszkodzony tylni błotnik,szyba,drzwi,próg.Ubezpieczyciel wycenił szkode całkowita,wartość samochodu oszacowął na kwotę 4600 chcą wypłacić 2900 a wrak wycenili na 1700.Kilkanaście osób już oglądało to auto i najwyższa oferta to 1200 zł.Nie ma chętnego za większe pieniądze,czy jak sprzeda to za 1200 ubezpieczalnia zwróci mu różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bochenek Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 no owszem ubezpieczalnie wystawiaja auta na gielde, ale bym sie bardzo, naprawde bardzo zdziwil, gdyby chcieli wystawiac auto z takiego rocznika i z taka wartoscia:)Nie zebym byl zlosliwy, ale wziecia za duzego toto nie bedzie mialo.Spokojnie przedaj to auto za te 1200 - przesylasz ubezpiecalni umowe kupna-sprzedazy i zadasz doplaty, dla takiej kwoty nie bedzie im sie chcialo walcyc, doplaca i masz z glowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elka_le Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Jestem ciekawa, czy wyszło na Twoje, bo mam ten sam problem. Wrak wycenili na 12 tyś. i nie ma kupca za tą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi